• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

За фирмата

Стилни и елегантни градини с Декор Гарден

В последните години външното градинско оформление придоби голяма популярност. Декоративните градински елементи придават стил и елегантност на всеки дом, градина, парк, хотел или заведение. Една добре оформена градина или парково пространство привлича и много повече посетители, което е добре и за развитието на хотелския и ресторантьорски бизнес.

Една от водещите фирми за производство и продажба на декоративни бетонови отливки е Декор Гарден, гр. Севлиево.

Компанията е с дългогодишен опит на пазара за градинска мебел и екестериорно оформление и може да ви предложи изключително голямо разнообразие от продукти, предназначени за градината, хотела или заведението ви.

Особено търсени в последните няколко години са фонтаните, стилните и елегантни чешми, саксиите за външни цветя и различните видове статуетки, които Decor Garden изработва по свои проекти и дизайн.

Ако пък се нуждаете от нещо по-специално и специфично, то компанията може да ви предложи изработка на индивидуална поръчка спрямо вашите разбирания и желания.

Декор Гарден - Севлиево е създадена през 2012 година, но в нея работят специалисти с над 18 годишен стаж в изработката, продажбата и доставката на декоративни бетонови отливки.

Продуктите на компанията са познати и красят градините, хотелите и заведенията не само в страната, но и в различни съседни държави.

80% от продуктите, които се предлагат от Decor Garden са собствено производство, като едва 20% са продукти от фирми, с които компанията работи в тясно сътрудничество.

Компанията се стреми да предлага на всеки свой клиент не само качествени продукти, но градински елементи, които са съобразени със съвременните модни тенденции в областта на градинското обзавеждане.

Това, което отличава Декор Гарден от останалите компании е най - вече откритото и внимателно отношение към всеки клиент, без значение дали става дума за поръчка и покупка на един - единствен продукт за домашната градина или за цялостно градинско или парково обзавеждане.