• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ВЕНЕРА + ПОСТАМЕНТ - 1802

ВЕНЕРА + ПОСТАМЕНТ
1 500.00 лв.
Каталожен номер1802

Спецификации:

Тегло240 кг
Височина145 см