• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Статуетка жена със стомни - 1313

Статуетка жена със стомни
Статуетка жена със стомни
Статуетка жена със стомни
Статуетка жена със стомни
820.00 лв.
Каталожен номер1313

Спецификации:

Ширина40 см
Височина197 см
Дължина40 см