• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

СТАТУЕТКА - Венера Милоска - 1306

СТАТУЕТКА - Венера Милоска
180.00 лв.
Каталожен номер1306

Спецификации:

Тегло145 кг
Височина90 см