• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

СТАТУЕТКА - Венера Милоска + постамент - 1303

СТАТУЕТКА - Венера Милоска + постамент
330.00 лв.
Каталожен номер1303

Спецификации:

Тегло45 кг
Височина90 см