• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Статуетка Ангел - 1307

Статуетка Ангел
Статуетка Ангел
95.00 лв.
Каталожен номер1307

Спецификации:

Тегло20 кг
Ширина21 см
Височина55 см
Дължина19 см