• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Статуетка - 1318

Статуетка
Статуетка
Статуетка
Статуетка
Статуетка
Статуетка
130.00 лв.
Каталожен номер1318

Спецификации:

Тегло26 кг
Ширина26 см
Височина34 см
Дължина51 см