• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Статуетка + постамент - 1317

Статуетка + постамент
320.00 лв.
Каталожен номер1317

Спецификации:

Тегло82 кг
Ширина30 см
Височина147 см
Дължина40 см