• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Статуетка + постамент - 1311

Статуетка + постамент
Статуетка + постамент
335.00 лв.
Каталожен номер1311

Спецификации:

Тегло130 кг
Ширина43 см
Височина175 см
Дължина43 см