• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Стъпало - 1700

Стъпало
Стъпало
38.00 лв.
Каталожен номер1700

Спецификации:

Тегло25.5 кг
Ширина31 см
Височина2.5 см
Дължина123 см