• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Саксия с постамент - 7021

Саксия с постамент
320.00 лв.
Каталожен номер7021

Спецификации:

Тегло133 кг
Височина118 см