• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Саксия - 3026

Саксия
Саксия
66.00 лв.
Каталожен номер3026

Спецификации:

Тегло32 кг
Височина40 см
Вместимост35 литра