• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Саксия - 3024

Саксия
Саксия
144.00 лв.
Каталожен номер3024

Спецификации:

Височина57 см
Вместимост60 литра