• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Саксия - 3023

Саксия
Саксия
120.00 лв.
Каталожен номер3023

Спецификации:

Височина57 см
Вместимост60 литра