• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Саксия - 3022

Саксия
Саксия
165.00 лв.
Каталожен номер3022

Спецификации:

Тегло60 кг
Ширина52 см
Височина92 см
Дължина52 см