• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Римска колона цяла - гладка - 7003

Римска колона цяла - гладка
Римска колона цяла - гладка
Римска колона цяла - гладка
Римска колона цяла - гладка
425.00 лв.
Каталожен номер7003

Спецификации:

Тегло183 кг
Ширина50 см
Височина230 см
Дължина50 см