• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Римска колона - 7026

Римска колона
Римска колона
Римска колона
360.00 лв.
Каталожен номер7026

Спецификации:

Тегло97 кг
Височина250 см