• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Римска колона - 7025

Римска колона
550.00 лв.
Каталожен номер7025

Спецификации:

Тегло273 кг
Височина247 см