• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

РЕДЕН КАМЪК 3 - рисуван - 8009

РЕДЕН КАМЪК 3 - рисуван
РЕДЕН КАМЪК 3 - рисуван
32.00 лв.
Каталожен номер8009

Спецификации:

Тегло47.5 кг
Ширина13 см
Височина2 см
Дължина40 см