• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Постамент - 7018

Постамент
160.00 лв.
Каталожен номер7018

Спецификации:

Тегло60 кг
Ширина35 см
Височина78 см
Дължина35 см