• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ПОСТАМЕНТ - 1706

ПОСТАМЕНТ
170.00 лв.
Каталожен номер1706

Спецификации:

Тегло60 кг
Ширина41.5 см
Височина50 см
Дължина41.5 см