• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ПОСТАМЕНТ - 1705

ПОСТАМЕНТ
180.00 лв.
Каталожен номер1705

Спецификации:

Тегло60 кг
Ширина40 см
Височина50 см
Дължина40 см