• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Постамент + саксия - 7015

Постамент + саксия
220.00 лв.
Каталожен номер7015

Спецификации:

Тегло86 кг
Ширина35 см
Височина116 см
Дължина35 см