• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ПОСТАМЕНТ + КОЛОНА - 7002

ПОСТАМЕНТ + КОЛОНА
ПОСТАМЕНТ + КОЛОНА
713.00 лв.
Каталожен номер7002

Спецификации:

Тегло358 кг
Ширина50 см
Височина300 см
Дължина50 см