• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ПОСТАМЕН + СТАТУЕТКА - 1304

ПОСТАМЕН + СТАТУЕТКА
338.00 лв.
Каталожен номер1304

Спецификации:

Тегло105 кг
Ширина40 см
Височина140 см
Дължина40 см