• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ПЛОЧНИК - 9002

ПЛОЧНИК
ПЛОЧНИК
37.00 лв.
Каталожен номер9002

Спецификации:

Тегло35 кг
Ширина70 см
Височина3 см
Дължина70 см