• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Пейка градинска - 1501

Пейка градинска
Пейка градинска
480.00 лв.
Каталожен номер1501

Спецификации:

Тегло140 кг
Ширина60 см
Височина91 см
Дължина190 см