• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Пейка градинска - 1500

Пейка градинска
Пейка градинска
Пейка градинска
360.00 лв.
Каталожен номер1500

Спецификации:

Тегло130 кг
Ширина65 см
Височина91 см
Дължина170 см