• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ПАНО ЖЕНСКО ЛИЦЕ - 1720

ПАНО ЖЕНСКО ЛИЦЕ
120.00 лв.
Каталожен номер1720

Спецификации:

Тегло10 кг
Ширина10 см
Височина40 см
Дължина30 см