• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Пано ловна сцена - 1714

Пано ловна сцена
Пано ловна сцена
Пано ловна сцена
260.00 лв.
Каталожен номер1714

Спецификации:

Тегло30 кг
Ширина3 см
Височина62 см
Дължина90 см