• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Пано - 1716

Пано
320.00 лв.
Каталожен номер1716

Спецификации:

Тегло40 кг
Ширина7 см
Височина49 см
Дължина83 см