• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО - 6026

ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО
1 650.00 лв.
Каталожен номер6026

Спецификации:

Тегло150 кг
Ширина43 см
Височина280 см
Дължина43 см