• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО - 6023

ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО
2 200.00 лв.
Каталожен номер6023

Спецификации:

Тегло200 кг
Ширина43 см
Височина300 см
Дължина43 см