• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО - 6018

ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО
ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО
ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО
1 050.00 лв.
Каталожен номер6018

Спецификации:

Тегло160 кг
Ширина43 см
Височина286 см
Дължина43 см