• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Оградно пано - 1715

Оградно пано
Оградно пано
180.00 лв.
Каталожен номер1715

Спецификации:

Тегло192 кг
Ширина5 см
Височина173 см
Дължина200 см