• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Облицовка за цокъл - 8020

Облицовка за цокъл
26.00 лв.
Каталожен номер8020

Спецификации:

Тегло42 кг
Ширина40 см
Дължина80 см