• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Облицовка за камини и барбекю - 8017

Облицовка за камини и барбекю
36.00 лв.
Каталожен номер8017

Спецификации:

Тегло41.6 кг
Ширина4.5 см
Дължина20 см