• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Облицовка - тип дърво - 8010

Облицовка - тип дърво
32.00 лв.
Каталожен номер8010

Спецификации:

Тегло50 кг
Ширина11 см
Височина2.5 см
Дължина45 см