• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Облицовка - реден камък - R - 8011

Облицовка - реден камък - R
Облицовка - реден камък - R
Облицовка - реден камък - R
34.00 лв.
Каталожен номер8011

Спецификации:

Тегло40 кг
Ширина24 см
Дължина27.5 см