• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Облицовка реден камък - 1 - рисувани - 8005

Облицовка реден камък - 1 - рисувани
Облицовка реден камък - 1 - рисувани
Облицовка реден камък - 1 - рисувани
Облицовка реден камък - 1 - рисувани
Облицовка реден камък - 1 - рисувани
Облицовка реден камък - 1 - рисувани
Облицовка реден камък - 1 - рисувани
Облицовка реден камък - 1 - рисувани
Облицовка реден камък - 1 - рисувани
32.00 лв.
Каталожен номер8005

Спецификации:

Тегло43.75 кг
Ширина20 см
Височина2 см
Дължина40 см