• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Облицовка - пано Версаче - 8016

Облицовка - пано Версаче
Облицовка - пано Версаче
Облицовка - пано Версаче
160.00 лв.
Каталожен номер8016

Спецификации:

Тегло61 кг
Ширина8 см
Височина80 см
Дължина80 см