• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Облицовка гладка с фаска - 8004

Облицовка гладка с фаска
Облицовка гладка с фаска
Облицовка гладка с фаска
Облицовка гладка с фаска
26.00 лв.
Каталожен номер8004

Спецификации:

Тегло40 кг
Ширина12 см
Височина2 см
Дължина24 см