• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Облицовка - 8 размера плочки - 8013

Облицовка - 8 размера плочки
Облицовка - 8 размера плочки
Облицовка - 8 размера плочки
Запитай за цена
Каталожен номер8013

Спецификации:

Тегло35 кг