• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

НАСТИЛКА - ромб - 9000

НАСТИЛКА - ромб
НАСТИЛКА - ромб
37.00 лв.
Каталожен номер9000

Спецификации:

Тегло100 кг
Ширина19 см
Височина4 см
Дължина19 см