• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

НАСТИЛКА - речен камък - 9001

НАСТИЛКА - речен камък
40.00 лв.
Каталожен номер9001

Спецификации:

Тегло35 кг
Ширина70 см
Височина3 см
Дължина70 см