• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

НАСТИЛКА - детелина - 9003

НАСТИЛКА - детелина
НАСТИЛКА - детелина
37.00 лв.
Каталожен номер9003

Спецификации:

Тегло100 кг
Ширина22 см
Височина4 см
Дължина26 см