• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Маса + 4 кресла - 1717

Маса + 4 кресла
1 330.00 лв.
Каталожен номер1717

Спецификации:

Височина75 см