• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

МАЛЪК ФОНТАН - ТРИ ЕТАЖА - 5036

МАЛЪК ФОНТАН - ТРИ ЕТАЖА
1 480.00 лв.
Каталожен номер5036

Спецификации:

Тегло500 кг
Височина220 см
Външен диаметър120 см