• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Колона за врата - 7030

Колона за врата
580.00 лв.
Каталожен номер7030

Спецификации:

Ширина57 см
Височина220 см
Дължина57 см