• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Колона за врата - 7029

Колона за врата
Колона за врата
400.00 лв.
Каталожен номер7029

Спецификации:

Тегло183 кг
Ширина40 см
Височина170 см
Дължина40 см